10 troeven in de buurt

57 km fietsen door de mooiste streek van de Noorderkempen

Ponyritjes en indoorspeeltuin: check!

Minigolf en speeltuin in de bossen

Ijsjes van bij ons!

Volg een van de vele wandelroutes

Hollandse kust

Historisch Veere, Oesters in Yerseke, zonnen in Vrouwenpolder

Pannenkoeken smullen in het bos of spelen in het doolhof

Shoppen net over de grens

Groot aanbod craft beers

Zin in meer?

In De Strobloem ligt een map vol ideeën!

Recensies


De Strobloem was een tijdelijke opvangplaats voor Oekraïners van maart t.e.m. augustus 2022.


"Thank you for a great stay in your lovely guest-house. Our kids loved playing with the toys & visiting the cows! Hopefully we'll see you again."

Familie uit Ierland – oktober 2021

"Beste Cyrille en Mia, Bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben ons hier erg welkom gevoeld. Het weer viel wat tegen maar dat heeft er ons niet van weerhouden om te genieten van 'De Strobloem', de mooie tuin, het verharde oefentraject voor de fietsen en de mooie omgeving. We hebben genoten van het bos, het 'stoerwoud', Robotland, De Bosrust en de wandelingen. We komen zeker en vast nog eens terug!"

Familie uit België – juli 2021

"In deze toch wel wat gekke tijd, vonden we last minute jullie huisje en… at zijn we daar blij om! Een ding is zeker: ons mini-verlof wat te kort. Het is hier echt PERFECT vertoeven met kindjes!

We komen heel graag nog eens (wat langer) terug. De schattige poes maakte het voor onze kindjes compleet. Zo misten ze hun 2 kittens (waardoor we slechts 2 nachten boekten) niet zo hard :).

Bedankt voor de goede zorgen, de tips, de aandacht voor onze kindjes,…!"

Familie uit België - augustus 2020

"'We waren hier midden juni in een week met veel zon, regen en onweer. Zo afwisselend als het weer was, was het in het huisje ook: continu is er wat te doen: binnen spelen, verstoppertje in de tuin, op de fiets naar de aarbeienvelden of spelen bij de molen. Maar een ding was iedere keer hetzelfde - het was ontzettend leuk! We hebben ieder moment genoten, ook vooral dankzij de goede zorgen van Mia. Onze beide dochters vonden de interactie met jullie hier op de boerderij fantastisch - en wij trouwens ook. We komen graag nog weer eens terug!"

Familie uit Nederland - juni 2019