10 troeven in de buurt

57 km fietsen door de mooiste streek van de Noorderkempen

Ponyritjes en indoorspeeltuin: check!

Minigolf en speeltuin in de bossen

Ijsjes van bij ons!

Volg een van de vele wandelroutes

Hollandse kust

Historisch Veere, Oesters in Yerseke, zonnen in Vrouwenpolder 

Pannenkoeken smullen in het bos of spelen in het doolhof

Shoppen net over de grens

Groot aanbod craft beers

Zin in meer? 

In De Strobloem ligt een map vol ideeën! 

Recensies

Karlien and co-hostess were very kind. I really appreciate how they provided excellent local recommendations and cut out clippings from the local newspaper that were uniquely relevant to me. That was especially kind. Thank you Mia. :)  Also, I only speak English and Spansih, but the hosts helpful and kind spoke English. 


Vrienden uit VS - december 2023


We hebben een fijne midweek in de oude boerderij gehad. Het verblijf voldoet aan alle eisen. Onze dochter vond het ook leuk om elke dag even bij de koetjes te kijken. Op een regenachtige dag hebben we heerlijk in de veranda gespeeld. De omgeving met de kalmthoutseheide is prachtig. Er is voor een gezin met kleine kinderen voldoende te doen op fietsafstand. De hosts zijn vriendelijk en hebben in een informatiemap alle tips voor de omgeving staan, super handig.


Familie uit Nederland - juli 2023 

De Strobloem was een tijdelijke opvangplaats voor Oekraïners van maart t.e.m. augustus 2022.


"Beste Cyrille en Mia, Bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben ons hier erg welkom gevoeld. Het weer viel wat tegen maar dat heeft er ons niet van weerhouden om te genieten van 'De Strobloem', de mooie tuin, het verharde oefentraject voor de fietsen en de mooie omgeving. We hebben genoten van het bos, het 'stoerwoud', Robotland, De Bosrust en de wandelingen. We komen zeker en vast nog eens terug!"

Familie uit België – juli 2021

"In deze toch wel wat gekke tijd, vonden we last minute jullie huisje en… at zijn we daar blij om! Een ding is zeker: ons mini-verlof wat te kort. Het is hier echt PERFECT vertoeven met kindjes!

We komen heel graag nog eens (wat langer) terug. De schattige poes maakte het voor onze kindjes compleet. Zo misten ze hun 2 kittens (waardoor we slechts 2 nachten boekten) niet zo hard :).

Bedankt voor de goede zorgen, de tips, de aandacht voor onze kindjes,…!"

Familie uit België - augustus 2020